Creatief Denken = Doen

Er bestaan veel misverstanden over creativiteit. Zo zijn er mensen die denken dat geniale ideeën zomaar uit de lucht komen vallen. Of dat je creatief geboren moet worden; de een is het, de ander niet. De waarheid is eenvoudig: creatief denken, dromen en doen zijn vaardigheden die je kan leren en trainen, net zoals voetbal of piano spelen. In de actieve workshop Creatief denken = doen gaan we hier samen mee aan de slag! Creativiteit is van iedereen en iedereen is creatief.

Juist in deze tijd is het belangrijk om ook buiten de gebaande paden te gaan. Om in te spelen op de mogelijkheden die de markt te bieden heeft. Creativiteit is veel meer dan knutselen of tekenen. Het is nieuwe mogelijkheden creëren, zaken positief bekijken, kansen zien, verbinden en samenwerken. Vanuit deze gedachte faciliteer ik creatiesessies en geef ik workshops creatief denken bij bedrijven en organisaties.

Logica brengt je van A naar B, creativiteit brengt je overal!
– Albert Einstein

Wil jij samen met je team ontdekken wat creativiteit is en wat een creatief proces inhoudt?
Willen jullie samen aan de slag met het genereren van ideeën door middel van co-creatie?
Of is er een idee of vraag waar je steeds weer op vast loopt? En weet je niet hoe je dat kunt doorbreken?

Laat het team meedenken op de vraagstukken die spelen in je bedrijf of organisatie, zij moeten het ten slotte waar gaan maken. Creatief Denken = Doen is inzetbaar als complete workshop maar de verschillende onderdelen zijn ook los toe te passen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.