• “Anke heeft onze complete huisstijl inclusief website bedacht en gerealiseerd. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig, professioneel en daadkrachtig. Anke is in staat in om snel te schakelen maar tóch creatief te blijven: een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Wat ons tevens heel erg aanspreekt is het persoonlijke contact en de interesse van in onze merken en winkels; dit is naar onze mening essentieel om de look & feel van TIJD! watches & jewelry te “begrijpen” en te vertalen naar (grafische) uitingen.”

  • “Georganiseerd en creatief is een waardevolle combinatie die je zelden tegen komt. Anke heeft het.”

  • “Anke weet onze wensen/ideeën goed om te zetten naar visuele uitingen. Een correctie ronde is bijna nooit nodig. Omdat ik nogal “last minute” werk op gebied van advertenties e.d. is het ook erg fijn dat Anke altijd wel een gaatje voor me weet te vinden. Ook het traject van een 250 pagina’s tellende informatieklapper, 11 bijpassende brochures en internetsite is enkele jaren geleden erg soepel en fijn verlopen. Daarnaast is Anke gewoon een leuke vrouw om mee te werken.”

  • “Bij onze evenementen is voor de gasten alles tot in de puntjes verzorgd, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van hun speciale dag. Deze beleving willen we ook uitstralen in onze visuele communicatie. Anke is hierbij al enkele jaren onze vaste partner. Anke combineert onze wensen op het gebied van tekst en beeld tot krachtige PR-middelen die uitdragen waar Sanka Events voor staat. Daarnaast verdiept zij zich in onze bedrijfscultuur, waardoor zij perfect aanvoelt welke “sfeer” wij met onze PR willen uitdragen. Het eindresultaat is dan ook keer op keer naar volle tevredenheid. Dat maakt Anke en Sanka Events tot een goede match!”

ONTWERP

Als grafisch ontwerper vertaal ik jouw ideeën, ambities en drijfveren naar authentieke, originele en doeltreffende visuele communicatie. Samen creëren met de opdrachtgever is hierbij het uitgangspunt: een inspirerend beeld bij een inspirerend verhaal.
Lees meer…

ILLUSTRATIE

Vanuit de persoonlijke behoefte om meer met mijn handen te werken ben ik gaan illustreren. Lekker kliederen met verf, inkt, krijt en potloden, ik hou ervan! Een illustratie hoeft niet realistisch te zijn, juist het perfecte imperfecte plaatje, daar word ik blij van!
Lees meer…

CREATIE

Creativiteit is veel meer dan knutselen of tekenen. Het is nieuwe mogelijkheden creëren, zaken positief bekijken, kansen zien, verbinden en samenwerken. Vanuit deze gedachte faciliteer ik creatiesessies en geef ik workshops creatief denken bij bedrijven en organisaties.
Lees meer…