EVEN VOORSTELLEN…

Ik ben Anke van Horne, grafisch ontwerper en illustrator in hart en nieren, getrouwd met Christian en trotse moeder van 2 dochters, Yfke (2009) en Kate (2012). Creëren is mijn tweede natuur. Als kind was ik altijd aan het knutselen en tekenen, later volgde ik een creatieve opleiding en werkte ik als ontwerper voor diverse bedrijven in de mode- en reclamebranche. Sinds juli 2009 werk ik vanuit mijn eigen studio.

You can’t use up creativity. The more you use, the more you have.
– Maya Angelou

2018_09_AnkeVanHorne-86-insta2
kids

Ik hou van mijn werk en geniet van elke dag! Als ontwerper vind ik het heerlijk om samen met mijn klanten te creëren en hun ambities en drijfveren te vertalen naar authentieke en originele visuele communicatie: een inspirerend beeld bij een inspirerend verhaal. Vanuit de persoonlijke behoefte om meer met mijn handen te werken ben ik naast het ontwerpen gaan illustreren. Lekker kliederen met verf, inkt, krijt en potloden, ik hou ervan! In een illustratie kan alles, je creëert als het ware je eigen wereld.

Ik geloof dat iedereen creatief geboren wordt, het is echter de uitdaging om ook creatief te blijven. Creativiteit is veel meer dan knutselen of tekenen. Het is nieuwe mogelijkheden creëren, zaken positief bekijken, kansen zien, verbinden en samenwerken. Vanuit deze gedachte faciliteer ik creatiesessies en geef ik workshops creatief denken bij bedrijven en organisaties. Heel gaaf om mensen opnieuw kennis te laten maken met hun creatieve ik.