Authentiek, Ongekunsteld en Effectief

Allereerst (het kan nog net) wil ik iedereen een positief en succesvol 2013 toewensen!! 2012 was voor mijzelf een heel mooi jaar. Persoonlijk natuurlijk door de komst van onze tweede dochter Kate, maar ook met mijn bedrijf heb ik in 2012 samen met mijn opdrachtgevers en partners weer veel mooie projecten neer mogen zetten. Veel dank daarvoor!!

2013 is nog een onbeschreven blad vol met kansen en mogelijkheden! Alhoewel, onbeschreven…. De eerste 3 woorden heb ik al geschreven, het zijn 3 woorden die omschrijven waar ik als ontwerper voor sta:

1: Authentiek

Mijn opdrachtgevers zijn mijn grootste inspiratiebron. Door een gesprek aan te gaan en goed te luisteren naar jullie motivatie en drijfveren, probeer ik de toegevoegde waarde van jullie bedrijf/organisatie te herkennen, en deze vervolgens visueel door te vertalen in de complete communicatiemix. Ik geloof namelijk dat jouw authentieke verhaal de sleutel is voor een succesvolle onderneming. Daarmee kan jij jouw doelgroep inspireren én motiveren om voor jou te kiezen. Dát is voor mij dus altijd het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen.

2: Ongekunsteld
Een kenmerk van al mijn ontwerpen is dat ze ongekunsteld zijn. Geen onnodige toeters en bellen maar een doordacht, onderscheidend ontwerp dat goed aansluit bij de opdrachtgever. Zonder het toevoegen van onnodige ruis blijft de boodschap helder, duidelijk en overzichtelijk. Ook zijn de ontwerpen veel  minder snel gedateerd wat vanzelfsprekend een positief effect heeft op de herkenbaarheid.

3: Effectief
De beste resultaten bereik je samen. Zonder jouw authentieke input kan ik niet hét ultieme ongekunstelde ontwerp realiseren en ik geloof dat een combinatie van deze 2 factoren een zeer effectieve manier is om jouw doelgroep te bereiken. Het is transparant, eerlijk en duidelijk. Allemaal factoren die in deze tijd deuren openen.

Ik ben er helemaal klaar voor en heb zin in het nieuwe jaar!! Jullie ook?
Waar sta jij voor?

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.