MKB versneller Pedro Nijsen, Bedankt!!

Gisteravond was ik bij de slotmanifestatie van MKB versneller Pedro Nijsen, een leuke en inspirerende avond. MKB versneller was een project van de Kamer van Koophandel Limburg, het project heeft 3 jaar gelopen en 452 ondernemers zijn een stapje verder geholpen met de waardepropositie en innovatie van hun bedrijf, ik ben één van hen.

Toen ik in juli 2009 startte met mijn bedrijf was ik ervan overtuigd dat mijn kwaliteiten als ontwerper mij zouden onderscheiden van de gevestigde bureaus. Ik ging van start en het begon al vrij snel te lopen, alleen voor mijn gevoel ontbrak er iets… maar wat?? Alleen goede ontwerpen maken vond ik niet genoeg om me dagelijks mee bezig te houden. Ik wilde (en wil) écht iets voor mijn klanten betekenen, ze echt verder helpen met hun onderneming. Maar hoe ging ik dat onder woorden brengen?? Het heeft een paar jaar geduurd maar door gesprekken aan te gaan met onder andere de MKB-versneller vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik weet nu waar ik voor sta en dat is heel veel waard.

Als afsluiting van het project is er een boekje uitgegeven met de succesverhalen. Ik ben hartstikke trots dat ik daar met mijn verhaal tussen mag staan, dat is voor mij de kers op de taart!!

Bedankt Pedro, dat je jouw kwaliteiten 3 jaar lang in hebt gezet om mij en die
451 andere Limburgse ondernemers verder te helpen.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.