Zuiver Ondernemen

Het is dinsdagochtend, ik zit in de auto onderweg naar Christel Hafmans om haar voor deze blog te interviewen. Ik heb Christel leren kennen als een warme, krachtige en ondernemende vrouw, die weet wat ze wil en daar ook 100% voor gaat. Terwijl ik aan het rijden ben bedenk ik me welke vragen ik haar zal stellen…

Wie is Christel?
Christel heeft grote passie voor reizen en koken en kan genieten van de mooie dingen in het leven. Ze deelt graag met anderen. Wat ze doet, dat doet ze goed en met aandacht. Christel is opgegroeid in een echte ondernemersfamilie, hard werken is haar met de paplepel ingegeven. Ze heeft bedrijfsadministratie en bedrijfskunde gestudeerd en is inmiddels zelf ook al ruim 10 jaar ondernemer. Eerst met een eigen BV, daarna als mede-eigenaar bij een netwerkorganisatie (beide met personeel) en nu alweer ruim een jaar als adviseur “vanuit willen” bij U-Business.

Waarvoor kunnen we U-Business bellen?
U-Business adviseert en begeleidt bedrijven bij het ‘anders organiseren’ en leert mensen om hun persoonlijke leiderschap te pakken en te behouden. Hiervoor verzorgt U-Business maatwerk trajecten waarbij de verbinding tussen mens en organisatie centraal staat. Het einddoel wordt bij ieder traject samen met de opdrachtgever vastgesteld.

Door haar opleidingen en eigen ervaringen kan Christel goed overzien waar eventuele knelpunten zitten. Ze wil niet het traject overnemen maar wil juist anderen laten inzien hoe ze het zelf aan kunnen pakken, handvaten aanreiken en ze leren om zichzelf te overtreffen.

Waar nodig deelt Christel ervaringen, reikt ze opties aan en spiegelt ze waardoor ingesleten patronen zichtbaar worden. Bij alles wat ze doet staat centraal:
– liefdevol spiegelen.
– gezamenlijk delen en leren van jezelf en anderen.
– zo communiceren dat de ander je begrijpt en zonder de ander te beschadigen.
– handelen vanuit intuïtie.
– samenwerken om krachten van creativiteit en leiderschap te bundelen, wat zorgt voor vernieuwing en efficiency.

De intentie bij deze maatwerk trajecten is altijd om het beste bij mens én organisatie naar boven te halen, met een meetbaar einddoel voor ogen.

Hoe omschrijf je U-Business in een paar woorden?
Zuiver ondernemen.

Zuiver ondernemen, waar staat dat voor?
Zuiver ondernemen…
…is de oprechte verbinding tussen mensen en met hun organisatie.
…zorgt ervoor dat bewustwording leidt tot gedragsverandering.
…is een veilige omgeving die zorgt voor het zelfherstellend vermogen van mens en organisatie
…is open en oprecht communiceren, zodat de ander je begrijpt en zonder de ander te beschadigen.
…is met minder energie, meer bereiken.
…leer je door doen. Niets is goed of fout en wat we als ‘positief’ ervaren, gaan we meer van doen.

Hoe kijk je tegen de toekomst aan?
U-Business zal in dezelfde lijn doorgezet worden. Ik zal nog meer trainingen ontwikkelen, samenwerken met inspirerende mensen, uitdagingen aangaan en werken in vrijheid met het resultaat voor ogen. Daarnaast verwacht ik in oktober mijn eerste kindje dus dan is het eerst tijd voor mij en mijn gezin.

Anke ontwikkelde voor U-Business het logo en de huisstijl en momenteel werken we aan de website. De U in het logo staat voor de verandering die in gang gezet wordt en daarnaast staat “U” ten alle tijden centraal bij U-Business. Uit 6xU is een waterkristal ontstaan (Christel > kristal) met een vrouwelijke bloem in het midden. Dit symbool staat voor de zuivere intentie waar ten alle tijden vanuit wordt gegaan bij U-Business

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.