‘Fouten maken’ is een ander woord is voor ‘groeien’

Nog een paar uur en dan is het zo ver: de allereerste workshop creatief denken = doen! Ik ben er klaar voor en heb er ontzettend veel zin in om! Zin om creativiteit te delen en er samen mee aan de slag te gaan! Natuurlijk vind ik het spannend, het is ten slotte de eerste keer. Onderstaand filmpje heeft als titel: ‘fouten maken’ is een ander woord is voor ‘groeien’.

Als je het vanuit die kant bekijkt…
Kan er dan überhaupt iets fout gaan vandaag? 🙂

Comments · 2

  1. Beste Anke, vanmiddag heb ik het genoegen gehad de allereerste workshop creatief denken = doen te mogen meemaken. Wat was het gaaf! Zo puur en inspirerend. Leuk om het kind in jezelf weer eens naar boven te halen. Dat moeten we veel en veel vaker doen. Graag kom ik nog eens bij je voor een workshop of een andere ontdekkingstocht. Veel succes en groetjes Karin Jacobs

Comments are closed.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.