Yes!! We did it!!

De eerste workshop creatief denken = doen is een feit. Samen met een groep enthousiaste deelnemers ben ik op zoek gegaan naar het creatieve kind in ons. Wat een mooie verhalen, inzichten en wat een gave energie. Heel bijzonder om te mogen doen!! Het grootste compliment kreeg ik na afloop van de workshop toen een deelnemer vroeg “wanneer is het vervolg?”.

Als je me een jaar geleden had verteld dat ik een workshop over creatief denken zou geven dan had ik je voor gek verklaard. Ik had niet gedacht dat ik dat zou kunnen of durven. Afgelopen jaar heb ik diverse gesprekken gevoerd met Cor en Dymphe van IVVL. Een van die gesprekken ging over dat ik het zo gaaf zou vinden om mensen bewust te maken van hun creativiteit, bijvoorbeeld door het geven van een workshop over creatieve processen. De reactie van Cor was toen: Gaaf, zullen we meteen een datum prikken? De rest is bekend…

Een creatief proces begint met een goede vraag en een goede vraag is ook het begin geweest van deze workshop. Zo zie je maar weer: niets is onmogelijk!

Dit smaakt naar meer! 🙂
Wordt vervolgt…

Comments · 4

Comments are closed.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.