‘Gave Dingen Doen’ goes Noord-Limburg!

Deelnemers én maatschappelijke uitdagingen gezocht voor creatieve denktank

Gave Dingen Doen Venray breidt uit. Vanaf dit jaar kun je niet meer alleen in Venray gave dingen doen, maar nu ook in de rest van Noord-Limburg! Gave Dingen Doen zoekt creatieve denkers, betrokken burgers, friskijkers, enthousiastelingen die iemand anders verder willen helpen met een idee, vraag of droom.

Wat is Gave Dingen doen?
Als je een idee, droom of project hebt dan heb je soms input nodig om verder te komen. Bij Gave Dingen Doen kun je je idee ‘pitchen’ aan een groep met mensen met de meest uiteenlopende disciplines en achtergronden. Als deelnemer aan de bijeenkomst stel je vrijblijvend jouw kennis en kunde ter beschikking aan de persoon die zijn verhaal doet. Samen ga je kijken of je het idee of de droom van de pitcher naar een volgend niveau kan tillen. Hoe draait onze organisatie in 2020 zelfstandig zonder subsidie? Hoe kan ik nieuwe leden aantrekken voor ons koor? Hoe zet ik mijn recycle-concept in de markt? Kortom: het kan van alles zijn (bij voorkeur iets waar je zelf blij van wordt)!

Gave Dingen doen Noord-Limburg
De afgelopen jaren was Gave Dingen Doen al actief in Venray. Vanaf 2015 organiseren Anke van Horne, Elisa Kruiper, Pim Rongen en Tom Vaessen Gave Dingen Doen-sessies in heel Noord-Limburg. Zo is Gave Dingen Doen in januari al neergestreken in het kunstencentrum in Venlo en staat de sessie van februari bij het Raayland in Venray gepland.

Waarom wil jij mee doen?
Omdat het gaaf is! Je hebt een leuke avond en je gaat met een enorme bak energie terug naar huis. Vind jij het leuk en barst je van de ideeën die anderen verder helpen of heb je zelf een idee of droom waar jij hulp bij nodig hebt? Meld je dan aan voor deelname of geef zelf een pitch, dan gaan we met elkaar gave dingen doen! Een onderwerp inbrengen kan, maar hoeft niet. Deelname aan deze creatieve denktank is gratis en vrijblijvend, zowel voor pitchers als voor meedenkers. De inbrenger van een onderwerp voor de sessie blijft eigenaar.

Meer informatie? Bezoek de website www.gavedingendoen.nl, de facebook-pagina van Gave Dingen Doen Noord-Limburg, of volg ons op twitter: @GDD_NrdLimburg.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.