4 juni 2015: Workshop Creatief Denken = Doen

Afgelopen donderdag vond de tweede editie plaats van de workshop Creatief Denken = Doen. Deze keer is er ruimte voor elke deelnemer om het creatieve proces te doorlopen met zijn/haar eigen droom, idee of vraag als uitgangspunt. Dit kan een zakelijke ambitie zijn zoals het opstarten van een eigen bedrijf of het vermarkten van een nieuw concept. Het kan ook een persoonlijke droom zijn zoals het maken van een bijzondere reis. Alles was mogelijk en dat zag je ook terug: 7 verschillende mensen met 7 verschillende dromen.

De deelnemers brachten de theorie in de praktijk op een onderwerp dat hen persoonlijk raakt. Samen zijn we daar actief mee aan de slag gegaan en iedereen ging met een hoop frisse input en nieuwe ideeën naar huis. Ik vond het erg gaaf en waardevol om hen op deze manier meer bewust te kunnen maken van hun eigen creativiteit en de kracht van co-creatie.

Comments · 1

Geef een reactie

*