Hallo Februari!

Er is alweer een maand voorbij, wat vliegt de tijd! Ik ben het jaar goed begonnen met de 31-daagse “daily drawing challenge” op creativebug.com. Dat had ik veel eerder moeten doen!! Het is heerlijk om te tekenen en het geeft mensen een goed gevoel (niet alleen mij zelf).

Ik zie het tekenen daarnaast als een mooie aanvulling op mijn werk als visueel vertaler. Wat mijn verraste is dat het illustreren zoveel raakvlakken heeft met grafische vormgeving. Denk bijvoorbeeld aan kleurgebruik, beelddenken, typografie en compositie. Het is visueel vertalen in het kwadraat! Door regelmatig te tekenen blijft de creatieve flow lekker stromen en dat geeft me inspiratie voor mijn werk. Deze week start ik met een hele mooie opdracht waarin illustreren een belangrijke rol vervult, heel erg gaaf! Hierover later meer. 

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.