Wat is jouw verhaal?

Als visueel vertaler is het verhaal van een bedrijf mijn belangrijkste inspiratiebron. Waarom is het bedrijf opgezet? Hoe pakken ze het aan? Wat zijn de drijfveren en ambities? Wie zijn de mensen achter het bedrijf? Wat is het DNA van het bedrijf?

Het antwoord op deze vragen is de reden dat mensen zaken met je doen. Dat is je onderscheidende factor en ik geloof dat je die moet vertalen naar al je visuele communicatie, zoals bijvoorbeeld je logo, huisstijl en website. Authentiek, origineel en daardoor doeltreffend.

Vorige maand bezocht ik de netwerkbijeenkomst van Ladies Table aan de Maas, Lisanne van de Weerdhof gaf een workshop over pitchen vanuit je eigen DNA. Met een groep ondernemende vrouwen ben ik op ontdekkingstocht gegaan in mijn eigen DNA, om vanuit daar mijn verhaal op papier te kunnen zetten. Monique Linders van Ladies Tables aan de Maas nam mijn pitch op. Ik wil hem graag met jullie delen, zie hieronder het filmpje.

Ontzettend leuk om het pitchen op deze manier te benaderen, 1,5 minuut blijkt voldoende om mijn verhaal te vertellen! Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal. Wil jij het met mij delen?

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.