Een eigen papierlabel!

Toen ik in januari op creativebug startte met een dagelijkse drawingchallenge van één maand had ik nooit kunnen bedenken wat voor gevolg dit zou krijgen. Een maand werd drie maanden en daarna ben ik blijven tekenen. Bezig zijn met papier, inkt, aquarel, kleuren, creativiteit…. Het heeft een passie in mij wakker gemaakt waarvan ik het bestaan nog niet wist, het is niet meer weg te denken!

Voor mijn illustraties word ik geïnspireerd door dagelijkse dingen. Dit kan komen vanuit de natuur, een mooie quote of iets wat ik ervaar of meemaak. Het liefst werk ik met aquarel en inkt, daarnaast experimenteer ik graag met nieuwe materialen. Zo ben ik onlangs gestart met een schildercursus bij Kunstencentrum Venlo. Mijn werk kenmerkt zich door de kleuren, eenvoud en positieve energie. Op Instagram deel ik mijn dagelijkse schetsen, experimenten en illustraties.

Ik wil de illustraties niet wegstoppen in mijn schetsboeken maar wil ze graag delen. Met jullie. Daarom heb ik een selectie gemaakt uit de illustraties die ik het afgelopen jaar heb gemaakt en daarvan kalenders en wenskaarten laten drukken. Uiteraard heb ik hierbij gebruik gemaakt van mooie en hoogwaardige materialen. De start van mijn eigen papierlabel! ? De producten zijn te koop via mijn Etsy shop maar je kunt ze uiteraard ook rechtstreeks bestellen door mij een mail te sturen.

Prijzen:
Kalender A3 (maanden/dagen in het Nederlands) € 19,95
Kalender A4 (maanden/dagen in het Engels € 16,95
Wenskaarten set van 10 (incl. envelop) € 12,50
Wenskaarten per stuk (incl. envelop) € 1,60

Bovenstaande prijzen zijn excl. eventuele verzendkosten.

 

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.