Dromen, durven, doen!

Wij zijn verhuisd! Niet alleen met mijn bedrijf, maar met het hele gezin. Al zolang ik Christian ken, dromen wij ervan ooit een eigen huis te bouwen. Het lijkt ons heel gaaf om mijn creativiteit en zijn bouwkennis te bundelen en samen iets moois neer te zetten. We kwamen eind 2017 op het punt waarop we tegen elkaar zeiden “als we het nu niet doen, wanneer dan wel?” en besloten er 100% voor te gaan!

Sinds vorige week hebben we intrek genomen in onze gezellige woonunit in de tuin van onze nieuw te bouwen woning. In de woonunit heb ik uiteraard een fijne werkplek gecreëerd zodat ik voor jullie klaar kan staan zoals jullie gewend zijn. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie of thee!

“Today is a perfect day to start living your dreams!”

Hartelijke groet,
Anke van Horne

Comments · 1

  1. Dat belooft iets mooi te worden! Succes met de bouw en veel geluk op jullie nieuwe adres

Comments are closed.