2018 is omgevlogen…

December is een mooi moment om even terug te kijken naar wat het jaar heeft gebracht. Het was weer een bijzonder jaar met veel om dankbaar voor te zijn.

Zo zijn we in mei met ons gezin verhuisd naar een woonunit om ons eigen (zelf ontworpen) droomhuis te bouwen, heb ik ruim 165 gave projecten mogen ontwerpen voor fantastische opdrachtgevers en heb ik naast grafisch ontwerp, zakelijk tekenen en live visueel notuleren toegevoegd aan het aanbod van mijn studio! Het is zo ontzettend gaaf om met eenvoudige tekeningen een visie, ambitie of bijeenkomst meer helderheid en draagkracht te geven. Visueel vertalen in het kwadraat: van praatjes naar plaatjes! Wil je hier meer over weten? Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie!

Graag wens ik jullie fijne feestdagen en een veel betekent (en veel betekenend) 2019! Tot ziens in het nieuwe jaar!

Wegens de Kerstvakantie gesloten van 24 december t/m 4 januari.