Gratis kleurboek

Tekenen geeft me een goed gevoel en zorgt ervoor dat de creativiteit lekker blijft stromen, zeker in deze bizarre tijd extra belangrijk! Ik teken elke dag, leuk om te doen en daarnaast een goede oefening. Alles wat ik teken, voeg ik namelijk direct toe aan mijn visuele woordenboek. Wie weet wanneer het van pas komt!

Mijn kids en nichtjes zagen de tekeningen en vroegen regelmatig om een kleurplaat. Geen probleem dankzij de handige app “Camscanner” dus zo gezegd, zo gedaan. Ik heb inmiddels 20 kleurplaten gemaakt en heb deze gebundeld tot een GRATIS digitaal kleurboek. Zo kunnen jullie er ook gebruik van maken. Veel kleurplezier!

Klik hier om het kleurboek te downloaden

Comments · 2

  1. Heel leuk Anke.
    Ik heb het doorgestuurd naar familie, werkzaam in kinderopvang en basisschool.
    Groetjes
    Mieke Bos

    1. Leuk om te horen Mieke! Dankjewel voor het doorsturen!

Comments are closed.