Gratis kleurboek, deel 2

Elke dag tekenen zorgt dat mijn creativiteit lekker blijft stromen en het zorgt ervoor dat mijn visuele woordenschat steeds groter wordt!! Een goede reden om mezelf uit te dagen met een persoonlijk #100dayproject. Mijn 100 dagen project betekend: 100 dagen lang, elke dag tekenen en elke dag staat een ander onderwerp centraal.

Op verzoek van mijn kinderen en nichtjes maak ik van elke tekening ook een kleurplaat. Superleuk dat zij mijn tekeningen ook willen inkleuren, daar word ik nou blij van! De eerste tekeningen (+ een aantal tekeningen die ik maakte voor de challenge) bundelde ik een paar weken geleden tot het eerste kleurboek. Dit is zo enthousiast ontvangen dat ik dit nu weer heb gedaan!

Dowload hier: Daily colours 2 met 28 nieuwe kleurplaten!

Veel kleurplezier!