Letters de baas!

Vind jij het een uitdaging om je flipover te laten spreken? Wordt het snel een rommeltje en lopen de teksten door elkaar heen. Of zijn jouw flipovers altijd een brei van informatie en compleet onleesbaar? Zonde!

Stap 1 voor een sprekende flipover: Word jouw letters de baas!! Om je een stukje op weg te helpen heb ik een aantal tips en voorbeelden op een rijtje gezet, de PDF kan je HIER downloaden! Helemaal gratis, je hoeft zelfs geen e-mailadres achter te laten! 🙂

Veel letterplezier!!

PS. Smaakt dit naar meer? Doe dan 24 juni as. mee met onze online masterclass Visual thinking. dan gaan we samen aan de slag met de basis van zakelijk tekenen. Je krijgt handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan én voorbeelden hoe je dit toe kunt passen in je werk. En goed nieuws: je hoeft NIET te kunnen tekenen om mee te doen! Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden!