Fijne feestdagen!

Op de drempel van 2022 blik ik graag nog even terug op het afgelopen jaar. Ook kijk ik alvast vooruit naar het jaar dat voor ons ligt. 

Bedankt voor de samenwerking!!

Terugkijkend op 2021 ben ik vooral dankbaar voor de mooie projecten waaraan ik mocht werken, en voor de fijne samenwerking met opdrachtgevers en partners. Waar ik in 2009 mijn bedrijf begon als dtp-er/grafisch vormgever zie ik steeds meer de verschuiving naar een combinatie van visualisatie en grafisch ontwerp. Steeds vaker ligt de focus op projecten waarbij de mens én het overbrengen van een boodschap centraal staan. Tekeningen maken de essentie in 1x duidelijk. Daardoor begrijp je elkaar sneller, is er minder ruis en is samenwerken gemakkelijker én leuker. 

Vol vertrouwen naar 2022

Er is nog meer dan genoeg inspiratie om in het nieuwe jaar door te gaan met waar ik in 2021 ben gebleven dus dat ga ik zeker doen! Ik zie iedere dag hoe belangrijk visuals zijn bij de communicatie binnen bedrijven en organisaties. Daarnaast geloof ik dat het een mega waardevolle tool is voor het onderwijs. Om kinderen te helpen lessen beter te begrijpen/onthouden en om leren leuker en makkelijker te maken. De kennis die ik nu heb had mij vroeger enorm geholpen en daar wil ik me graag voor inzetten komende jaren. Van praatjes naar plaatjes!

Nog genoeg te doen dus! Ik heb er nu al zin in maar eerst kerstvakantie. Dit jaar ben ik gesloten van 27 december 2021 t/m 7 januari 2022.

Fijne feestdagen
& een bruisend en sprankelend 2022!