ONLINE MASTERCLASS VISUAL THINKING

Snap jij dat je door beeld toe te voegen aan je (online) meetings meteen meer effect creeert? Wil je leren hoe je creatiever kunt zijn door gebruik te maken van visuals in bijvoorbeeld presentaties, notulen of (online) meetings? Wil je zakelijk leren tekenen maar weet je niet waar je moet beginnen? Samen met De Grote Werkvormendag geef ik een interactieve, online masterclass Visual thinking: van (online) praatjes naar eigengemaakte plaatjes!

Doe mee!
Tijdens deze 2,5 uur durende online masterclass gaan we samen aan de slag met de basis van zakelijk tekenen. Je krijgt alle ins en outs om hier zelf mee aan de slag te gaan én een uitgebreide visuele hand-out om rustig alles te kunnen oefenen. Goed nieuws: je hoeft NIET te kunnen tekenen om mee te doen;) Het doel is namelijk niet om de nieuwe Picasso te worden maar om tekenen te gebruiken als middel om je boodschap of idee over te brengen.

Visual thinking verbetert de impact van vergaderingen, brainstorms en teamsessies en brengt ideeën tot leven. Stimuleer (je eigen en andermans) verbeelding, ontketen creativiteit en verhoog de productiviteit!

Wat ga je leren én doen?
•  
Wanneer en hoe kun je Visual thinking inzetten?
•  Hoe werk je met basisvormen?
•  Hoe teken je personen/poppetjes, pijlen en banners, letters en nummers, business icons etc.
•  Hoe visualiseer je (organisatie)processen?
•  Hoe maak je gebruik van visuele werkvormen in online sessies?
•  En nog veel meer tips&tricks!

En dat alles doen we uiteraard op onze kenmerkende laagdrempelige, positieve en actieve manier.

“Was superleuk en leerzaam.”

“Veel energie gekregen!”

“De werkweek gestart met flink wat creativiteit. Nu gewoon vlieguren maken en verder ontdekken!”


Wanneer? 
1 juli van 10.00 – 13.00 uur. Te volgen vanachter je laptop/pc.

Kosten? Deelname aan deze masterclass kost slechts €119,95 exclusief BTW en inclusief een digitale handout met uitleg en voorbeelden. Ook ontvang je achteraf de replay om de masterclass nog eens terug te kunnen kijken

Trainers/facilitators? Deze online masterclass wordt gegeven door Anke van Horne en Kim Hendriks.

In-company? Deze masterclass kan ook in-company gegeven worden. Neem hiervoor contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of inschrijven? Stuur me voor vragen een mail of bel 06-19606369. Meteen inschrijven? Dat kan op de website van De Grote Werkvormendag via onderstaande knop. Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.