EVEN VOORSTELLEN…

Ik ben Anke van Horne, grafisch ontwerper en illustrator in hart en nieren, getrouwd met Christian en trotse moeder van 2 dochters, Yfke (2009) en Kate (2012). Creëren is mijn tweede natuur. Als kind was ik altijd aan het knutselen en tekenen, later volgde ik een creatieve opleiding en werkte ik als ontwerper voor diverse bedrijven in de mode- en reclamebranche. Sinds juli 2009 werk ik vanuit mijn eigen studio.

Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.
– Leo Burnett

2018_09_AnkeVanHorne-86-insta2
kids

Ik hou van mijn werk en geniet van elke dag! Als grafisch ontwerper vind ik het heerlijk om samen met mijn klanten te creëren en hun ambities en drijfveren te vertalen naar authentieke en originele visuele communicatie: van logo en huisstijl tot aan brochure en website. Een inspirerend beeld bij een inspirerend verhaal.

Vanuit de persoonlijke behoefte om ook met mijn handen te werken ben ik gaan illustreren. Lekker aan de slag met markers, verf en potloden, ik hou ervan! In een illustratie kan alles, je creëert als het ware je eigen wereld. Ook binnen bedrijven en organisaties is beeldtaal is een krachtig instrument. Het is zo ontzettend gaaf om met eenvoudige tekeningen een visie, ambitie of bijeenkomst meer helderheid en draagkracht te geven. Visueel vertalen in het kwadraat: van praatjes naar plaatjes!