MAAK HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

Tijdens een vergadering, brainstorm of workshop gebeurt vaak ontzettend veel, het is onmogelijk om het proces bij te houden, waardevolle input te leveren én alles te onthouden. De energie die tijdens zo’n bijeenkomst opgebouwd wordt is daardoor na afloop vaak snel vervlogen. Bij visual recording (ook wel graphic recording of visueel notuleren genoemd) vangt een visueel facilitator/live tekenaar ter plekke de essentie van de bijeenkomst in een aantrekkelijke visual. Door te werken op groot formaat kan iedereen live meekijken hoe de tekening ontstaat, zo zien ze hun eigen inbreng terug op het grote blad.

Deelnemers herkennen zichzelf in de tekeningen, voelen zich gehoord en worden daardoor extra gemotiveerd én geactiveerd.

Vooraf zullen we het doel bespreken en vaststellen zodat we dit tijdens de bijeenkomst kunnen bewaken en waar nodig kunnen bijsturen. Dit zorgt ervoor dat we optimale visuele ondersteuning kunnen bieden. Het resultaat is een visual die de kern laat zien waardoor je sneller verbanden zult leggen. Een praatplaat om te delen en op verder door te bouwen. Maak het onzichtbare zichtbaar en genereer optimale impact!

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.