GRAFISCH ONTWERP

Of het nu gaat om een logo, huisstijl, brochure of website. Bij alle ontwerpen zijn de drijfveren van de opdrachtgever het uitgangspunt: een inspirerend beeld bij een inspirerend verhaal. Authentiek. Ongekunsteld. Effectief.
Lees meer…

ZAKELIJK TEKENEN

Een complex onderwerp wordt toegankelijker als je gebruik maakt van illustraties. Door informatie te vertalen naar beelden zorg je voor meer herkenning, begrip en verbinding. Één beeld zegt meer dan duizend woorden.
Lees meer…

LEREN TEKENEN?

Wil je zelf leren tekenen maar weet je niet waar je moet beginnen. Ook dan help ik graag. Aan de hand van het visual thinking framework leer je de basis van het zakelijk tekenen. Ik geloof dat iedereen kan tekenen, jij dus ook!
Lees meer…

  • “Anke heeft onze complete huisstijl inclusief website bedacht en gerealiseerd. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig, professioneel en daadkrachtig. Anke is in staat in om snel te schakelen maar tóch creatief te blijven: een combinatie die je niet vaak tegenkomt.”

  • “Anke weet onze wensen/ideeën goed om te zetten naar visuele uitingen. Een correctie ronde is bijna nooit nodig. Ook het traject van een 250 pagina’s tellende informatieklapper, 11 bijpassende brochures en internetsite is enkele jaren geleden erg soepel en fijn verlopen. Daarnaast is Anke gewoon een leuke vrouw om mee te werken.”

  • “Georganiseerd en creatief is een waardevolle combinatie die je zelden tegen komt.
    Anke heeft het.”

  • “Bij onze evenementen is voor de gasten alles tot in de puntjes verzorgd, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van hun speciale dag. Deze beleving willen we ook uitstralen in onze visuele communicatie. Anke is hierbij al enkele jaren onze vaste partner. Het eindresultaat is keer op keer naar volle tevredenheid.”