VAN PRAATJES NAAR PLAATJES

Complexe vraagstukken en processen vragen om duidelijke communicatie. Waar soms heel veel woorden nodig zijn om een boodschap over te brengen (en dit soms nog steeds niet lijkt te lukken) is dit vaak een stuk eenvoudiger wanneer je verhaal ondersteund wordt met illustraties. Visuals helpen onze hersenen informatie sneller te verwerken, beter te begrijpen en makkelijker te onthouden. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Wist je dat 75% van ons zintuiglijk waarnemen visueel ingesteld is? Laten we de kracht van beeld gebruiken om de boodschap over te brengen.

Een goede visual zorgt ervoor dat de essentie in één oogopslag duidelijk is. Dit kan zijn in de vorm van een praatplaat, whiteboard video, gevisualiseerde presentatie of live visueel verslag. Samen kijken we wat jij nodig hebt om jouw boodschap met overtuiging over te brengen.

LIVE VERSLAG

Tijdens een vergadering, brainstorm of workshop gebeurt vaak ontzettend veel, het is onmogelijk om het proces bij te houden, waardevolle input te leveren én alles te onthouden. De energie die tijdens zo’n bijeenkomst opgebouwd wordt is daardoor na afloop vaak snel vervlogen. Bij visual recording (ook wel graphic recording of visueel notuleren genoemd) vangt een visueel facilitator/live tekenaar ter plekke de essentie van de bijeenkomst in een aantrekkelijke visual. Door te werken op groot formaat kan iedereen live meekijken hoe de tekening ontstaat, zo zien ze hun eigen inbreng terug op het grote blad.

Deelnemers herkennen zichzelf in de tekeningen, voelen zich gehoord en worden daardoor extra gemotiveerd én geactiveerd. Maak het onzichtbare zichtbaar en genereer optimale impact!

INSTAGRAM